Προφίλ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...


Η ιστορία μας ξεκίνησε με τη "σύλληψη" της κόρης μου πριν 2 χρόνια...

Η ανάγκη του πολύτιμου χρόνου που ήθελα να αφιερώνω στην κόρη μου, δημιούργησε την ιδέα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με hand made κοσμήματα και συναφή είδη, φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι, πρωτότυπες ιδέες με ανακυκλώσιμα υλικά και αρκετή φαντασία που γεννιέται με το παιχνίδι και την επαφή με τα παιδιά.

Από μικρή, πάντα παρατηρούσα τα κοσμήματα που φορούσαν οι γυναίκες. Κοιτώντας τα ρούχα τους, σκεφτόμουν τι είδους κοσμήματα θα ταίριαζαν με το στυλ και το ύφος τους, και πώς θα έδειχναν πιο εντυπωσιακές. Έτσι, η πρώτη επαφή με τη δημιουργία κοσμημάτων δεν άργησε να έρθει, και ήταν όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τα κολιέ και τα βραχιόλια μου. Αυτή η επαφή συνεχίστηκε όταν εργάστηκα για πρώτη φορά σ' ένα εργαστήριο κοσμημάτων. Οι πέτρες, τα χρώματα, τα υλικά, με συνεπήραν και η φαντασία, σε συνδυασμό με τη δημιουργία, συνέθεταν κοσμήματα ρομαντικά, μοντέρνα, ιδιαίτερα, λιτά, διαχρονικά, μα πάνω απ' όλα έδιναν στην κάθε γυναίκα έναν τόνο διαφορετικό στο ντύσιμό της.

Σε μας θα βρείτε διάφορες δημιουργικές προτάσεις, άλλοτε ανατρεπτικές, άλλοτε ρομαντικές (με ανακυκλώσεις παλαιών υλικών και παιχνιδιών), αλλά και ανάλογες με τις διαθέσεις των επισκεπτών μας, μικρών και μεγάλων, που με τη δική τους φαντασία και δημιουργικότητα μπορούν να κάνουν τους δικούς τους συνδυασμούς, δίνοντας το ύφος και το στυλ που θέλουν.

Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω για σας με μεγάλη όρεξη, είναι..

Να κάνω την κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή και ιδιαίτερη φορώντας τις δημιουργίες μου...ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ
| 2013 | 2014 | 2015 |