Όροι Χρήσης & Συναλλαγών
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Προσωπικά Δεδομένα

Το silia’s world σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και σε ουδεμία περίπτωση δεν τα διαθέτει σε τρίτους, δημοσιοποιεί
ή με οποιονδήποτε τρόπο προβαίνει σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση τους.

Η σελίδα που πραγματοποιείτε τη συναλλαγή και δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι ειδική σελίδα της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας πάντα κωδικοποιείται και για κανέναν λόγο δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε κάθε προϊόν που εκτίθεται στο silia’s world, αναγράφονται με λεπτομέρεια τα υλικά που έχουμε χρησιμοποιήσει.
Άν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος εντός 10 ημερών από την παραλαβή του.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε, συνοδευόμενο με την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία του.

Στην περίπτωση επιστροφής το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Πληροφορίες για τα προϊόντα

  • Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ silia’s world είναι όλα χειροποίητα με πρωτότυπα σχέδια και τα περισσότερα μοναδικά, φτιαγμένα με περίτεχνα υλικά.


  • Για να προστατεύσετε τα αξεσουάρ σας απο τη φθορά, καλό θα ήταν να τα προφυλάσσετε από την υγρασία (να μην έρχονται σε επαφή με το νερό και το άρωμά σας).


  • Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%


  • Άν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε κάποιο κόσμημα ή αξεσουάρ σε διαφορετικό μέγεθος από το μέγεθος που διατίθεται παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν αυτό είναι εφικτό.


  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να είναι διαφορετικές από τις πραγματικές.


  • Το silia’s world διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές που αναφέρονται στο δικτυακό τόπο χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.


  • Το silia’s world δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντων. Το silia’s world προσπαθεί να προσφέρει εντός 2 εργάσιμων ημερών όλα τα προϊόντα. Δυστυχώς κάποιες φορές, λόγω αυξημένης ζήτησης ή κακής ενημέρωσης από προμηθευτές, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αλλάξουν.